pagina intro afbeelding
Ons verhaal

Al meer dan 35 jaar in het onderwijs!

Concent is een administratiekantoor gericht op onderwijsinstellingen en kinderopvang.

Een administratiekantoor in het onderwijs

Concent is ruim 35 jaar geleden opgericht als administratiekantoor gericht op onderwijsinstellingen. In die 35 jaren is onze dienstverlening gestaag uitgegroeid tot een kantoor waarin nu zo’n 45 medewerkers werkzaam zijn. Wij verzorgen de administraties voor opdrachtgevers waar in totaal ongeveer 9.000 medewerkers werkzaam zijn. De gemiddelde diensttijd van onze eigen medewerkers is ongeveer 10 jaar en de trouw van klanten aan onze dienstverlening is bijzonder groot.

Ons kenmerkende DNA

Onze medewerkers willen uitgebreid aandacht nemen voor de mensen die binnen de organisatie van de opdrachtgever verantwoordelijk zijn voor administratieve processen. Niet alleen het beschikbaar hebben van een systeem en persoonlijke dashboards, maar juist het meedenken en adviseren zit in onze genen. Onze medewerkers zijn daarbij altijd bereid om een stapje extra te zetten.
pagina intro afbeelding

Kernbeloften

Dit is wat we beloven

Onze medewerkers vinden goede relaties belangrijk: wij bouwen op relatie, verbinding en persoonlijk contact.

Onze medewerkers streven naar hoge klanttevredenheid: wij zetten dat stapje extra als dat nodig is.

Onze medewerkers werken aan betrouwbare systemen: wij willen juiste informatie verstrekken en streven naar hoge kwaliteit in de dienstverlening.

pagina intro afbeelding

Onze medewerkers

Oprecht en meedenkend

Onze medewerkers hechten grote waarde aan oprechtheid. De werksfeer binnen Concent is heel open en gemoedelijk en de onderlinge banden tussen medewerkers zijn goed. Onze medewerkers vinden het fijn om samen te werken met extern werkzame personen en hechten waarde aan goede verbindingen met hen. Wij denken graag mee en tonen grote bereidheid om deze personen behulpzaam te zijn.

Kwaliteit is wat ons drijft

Onze medewerkers vinden het erg belangrijk om de administratie en de informatiesystemen piekfijn op orde te hebben. Wij besteden veel aandacht aan de systemen zodat informatie juist en volledig is. Het doel is dat opdrachtgevers echt op deze informatie kunnen leunen zodat zij goede beslissingen kunnen maken.

Onze werkwijze

Constructief en goed advies

pagina intro afbeelding

Laten we connecten!

Wij zijn een administratie- en advieskantoor gevestigd in Zwolle en bieden een totaalproduct van administratie tot advies voor basisscholen, voortgezet onderwijs en kinderopvang. Wij gaan voor een gezonde balans in het onderwijs en geven proactieve ondersteuning en advies voor uw administratie.

Samen voor een gezonde balans

Knikker

Samen voor een gezonde balans

Knikker