pagina intro afbeelding
Werken bij

Kom werken in een dynamisch team

Werk samen in een dynamisch team, en breng financiële balans in het onderwijs.

Maak kennis met Concent!

Op het kantoor in Zwolle werken ongeveer 45 medewerkers met passie voor financiën in het onderwijs en kinderopvang. Door de omvang van de organisatie is er ruimte voor eigen inbreng en tekent de organisatie zich door korte lijnen. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling zowel zakelijk als privé. Een gezonde werk-privé balans staat dan ook centraal binnen Concent.

Waarom werken bij Concent?

Concent gelooft in de kracht van samen. Samen willen wij financiële balans brengen in het onderwijs. Samen in een dynamisch team breng jij onderwijs instellingen in een gezonde balans.

Je doet wat bij je past

Concent besteedt in werving en selectie en tijdens het dienstverband aandacht aan het zó inzetten van medewerkers dat medewerkers juist datgene doen dat de medewerkers ook willen doen. De werkgever vindt het erg belangrijk dat medewerkers zo tot hun doel komen.

Groeimogelijkheden

Concent is te bestempelen als een zelflerende organisatie. Ook zijn er mogelijkheden om een bij de functie passende opleiding te volgen.

Flexibel werken

Een werkdag begint bij ons rond 07:00 ’s morgens en eindigt rond 18:00. Tussen deze tijdstippen hebben medewerkers zelf de mogelijkheid om voor hen vaste tijdstippen te kiezen die voor hen best passend zijn voor een optimale werk-privé-agenda. Thuiswerken is bij ons een mogelijkheid. Iedere medewerker heeft de beschikking over een laptop en alle systemen van Concent zijn vanuit elke werkplek benaderbaar.

Fijne open cultuur

Medewerkers van Concent vinden het belangrijk dat er openheid is. Dit maakt dat medewerkers makkelijk delen over wat er op het werk of thuis speelt. Als er iets speelt wat niet prettig is, wordt dat snel opgepakt en besproken. Medewerkers hebben aandacht voor elkaar en leven met elkaar mee. Ook hebben we jaarlijks leuke uitstapjes en is de vrijdag bij ons vaak snackdag.

Betrouwbaar

Wij bestaan al 35 jaar en werken in hoofdzaak voor Primair Onderwijs. De gemiddelde diensttijd van een Concent-medewerker is ongeveer 10 jaar. Ook klanten zijn erg trouw aan onze dienstverlening en blijven vaak lang klant. Concent groeit gestaag en omdat we van balans houden kiezen wij voor een jaarlijks beperkte groei.

Goede arbeidsvoorwaarden

Concent werkt in hoofdzaak voor het Primair Onderwijs en heeft er sinds haar oprichting voor gekozen om de CAO voor het Primair Onderwijs voor een belangrijk deel te volgen. Dat betekent onder andere het hebben van veel verlof (op basis van een fulltime-dienstverband tegen de 400 uur verlof) en ook aansluiting bij ABP. ABP is het Pensioenfonds voor onderwijs en overheid.

Vorige
Volgende

Het sollicitatieproces

Maak kennis en werk samen in een gezond team

Om je een beeld te geven van ons sollicitatieproces, zie je beneden kort wat je kunt verwachten.

Onze openstaande vacatures

32-40 uur   |   € 2500 – 4050

Ervaren salarisadministrateur

Ben jij diegene met die bijzondere combinatie: zowel goed met mensen als met cijfertjes? Lees dan snel verder, want misschien hebben wij de perfecte functie…

pagina intro afbeelding

Stage of open sollicitatie?

Staat jouw juiste baan niet hierboven of wil je graag stage bij ons komen lopen? Wij zijn altijd op zoek naar personeel en we nodigen je graag uit op ons kantoor!

Samen voor een gezonde balans

Knikker

Samen voor een gezonde balans

Knikker